/ Komunitet / Ejani te Festojme 1 Qershorin diten e femijeve ne Childs Hill Park

Ejani te Festojme 1 Qershorin diten e femijeve ne Childs Hill Park

luti reklama
Shoqata Ardhmeria ne bashkepunim me Shoqatat e Forumit: Feston 1 Qershorin diten e femijeve ne Childs Hill Park at Golder's Green me daten 1 Qershor diten e Diel ora 11.30 am
Benji Oz on April 27, 2014 - 5:23 pm in Komunitet

 

Te nderuar Bashkeatdhetare!
Shoqata Ardhmeria ne bashkepunim me Shoqatat e Forumit: Feston 1 Qershorin diten e femijeve ne Childs Hill Park
at Golder’s Green me daten 1 Qershor diten e Diel ora 11.30 am
Place: Childs Hill Park, 33 Hodford Road,  Golder’s Green ,NW11 8NL
Muzike Live nga Kengetari i miremjohur ne Kosove Besart Halimi, grupi i muzikes Triola me kengetaret e saj si Shaqja, Besniku, rapsodi popullore e shume supriza te tjera.
Hyrja falas, parkingu falas!
Ju lutemi vellezer dhe motra Ejani ta festojme se bashku kete feste dhe si diten me  te shenuar per femijet tane!
Te ftuar personalitete te shtetit Britanik dhe Ambasadoret tane!
Ju lutemi shpernadjeni lajmin !!!

0 POST COMMENT
Rate this article

Send Us A Message Here

Your email address will not be published.