/ Komunitet / Te nderuar bashkeatdhetare! Ejani Te festojme pervjetorin e pavaresise se Kosoves

Te nderuar bashkeatdhetare! Ejani Te festojme pervjetorin e pavaresise se Kosoves

5099
Benji Oz on February 1, 2015 - 4:06 pm in Komunitet

10403531_1591006327781965_1428286604762215790_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te nderuar bashkeatdhetare!
Forumi Bashkimit Shoqatave Shqiptare ju fton te festojme se bashku pervjetorin e pavaresise se Kosoves me kengetarin e mirenjohur Dan Krasniqin dhe Florida Meshi dhe shume supriza tjera!
Date 13 Shkurt diten e Premte ora 7 pm ne Hammersmith Town Hall
King Street
W6 9JU
Hyrja £20
Femijet 10-15 vjec £10

Serviret pije te ndryshme dhe ushqim traditicional shqiptar nga pronari Avni Sopa nga Restoranti Golders Green!
Parkingu free

Ejani ta festojme se bashku! Shperndajeni lajmin!

Contaktoni ne tel:

07792286008
07766835471
07866333911
07905621254
07584728069

Comments are disabled
Rate this article

Comments are closed.