/ Komunitet / 5 Qeshor Feste Shqiptare ne Childs Hill Park, Muzik Live, Kercime, Recitime, Etj etj Hyrja Falas

5 Qeshor Feste Shqiptare ne Childs Hill Park, Muzik Live, Kercime, Recitime, Etj etj Hyrja Falas

Benji Oz on May 23, 2011 - 8:44 pm in Komunitet


5 Qershor ne bashkepunim me te gjitha organizatat e Forumit ne Golders Green Park ora 12-00 diten e djel.

  • Muzike live nga Grupi “Triola” tre kengetare, dy me banim ne Britanine e Madhe dhe nje nga shqiperia.
  • Programe nga shkollat shqipe, projekte, talente, kengetaret, muzikante, valltare, recitues.
  • Programi zgjat deri nga ora 5-6 e pasdites
  • Masa per siguri
  • Lojera per femije
  • Ushqim dhe Pije
  • Hyrja falas per te gjith.

Ky Aktivitet organizohet me rastin e 1 qeshorit festes se femijeve te shkollave Shqipe dhe me qellimin qe te kthehet nje feste tradicionale shqiptare per cdo vit per te inkurajuar dhe ata femije qe nuk frekuentojne shkollat shqipe.
Jane te Ftuar vetem dy Ambasadat dhe asnje tjeter per arsye se eshte nje aktivitet i gjate dhe posacerisht vetem per shqiptaret.

Adresa

Childs Hill Park, off No.33 Hodford Road, Golders Green, NW11 8NL

 

Per me Shum Informacione Referohuni ne Facebook ose duke na kontaktuar me ane te Contact us ne menun me siper.

Mos harroni ky eveniment eshte FALAS per te gjithe.

Comments are disabled
Rate this article

Comments are closed.