/ Komunitet / Te dhenat vjetore per Shoqaten Ardhmeria do te publikohen ne muajin prill

Te dhenat vjetore per Shoqaten Ardhmeria do te publikohen ne muajin prill

Benji Oz on February 28, 2012 - 7:04 pm in Komunitet

 

 

Te dashur anetare,

Shoqata Ardhmeria do te publikoj te ardhurat dhe shpenzimet per 2011-2012 brenda muajit prill. Ketu do te perfshihen te gjitha transaksionet e shoqates, kjo per te qene sa me korrekt dhe informues per transparencen dhe sherbimet qe Shoqata Ardhmeria kryen ne Britanine e Madhe.

 

0 POST COMMENT
Rate this article

Send Us A Message Here

Your email address will not be published.