/ Komunitet / FESTOJMË SË BASHKU 28 NËNTORIN, DITËN E FLAMURIT

FESTOJMË SË BASHKU 28 NËNTORIN, DITËN E FLAMURIT

IF
Benji Oz on October 28, 2013 - 3:47 pm in Komunitet

 

24 Nëntor 2013 ora 14:00
47 Cumberland Street, SW1V 4LY
Hyrja falas, pije dhe ushqim tradicional. Parkingu falas, stacioni i trenit Victoria 5 minuta ecje.
Muzikë live nga Grupi muzikor: “TRIOLA-LONDON”
Sponsorizuar nga “MoneyGram”

FESTOJMË SË BASHKU 28 NËNTORIN,
DITËN E FLAMURIT

0 POST COMMENT
Rate this article

Send Us A Message Here

Your email address will not be published.