/ Komunitet / Ejani te festojme se bashku Diten e Flamurit!

Ejani te festojme se bashku Diten e Flamurit!

1424385_10202611124384394_1949095402_n
Benji Oz on October 31, 2013 - 12:22 pm in Komunitet

imageEjani te festojme se bashku Diten e Flamurit!

Me daten 24 Nentor, diten e Diel, ora 1.30 pm ne Pimlico Church.

Shoqata Ardhmeria

Fton te gjithe bashkeatdhetaret te festojme se bashku diten e flamurit nen tingujt live te muzikes shqiptare te grupit Triola London dhe programin artistik te femijeve te shkollave shqipe e plot supriza te tjera….
Hyrja falas, parkingu free, stacioni trenit Victoria station dhe Pimlico 5 min ne kembe.
Ejani vellezer dhe motra te festojme se bashku kete dite te shejnte per Kombin tone.
Me teper informacion kontaktoni shoqaten Ardhmeria ne www.ardhmeria.co.uk
Tel: 0779228600807747490063/ 07877574517

0 POST COMMENT
Rate this article

Send Us A Message Here

Your email address will not be published.