/ Komunitet / Festë shqiptare në Londër

Festë shqiptare në Londër

Benji Oz on February 4, 2011 - 1:49 am in Komunitet

Feste shqiptare ne Londer Më datën 13 Shkurt ora  18:00. Vendi ku organizohet ky tubim festiv është: Holli i Bashkisë së Hammersmithit,  në adresën Kings Street,  Hammersmith, Londër, W6 9JU.
Në këtë festë do jenë edhe këngëtarët e dëgjuar Mahmut Ferati dhe Shyhrete Behluli. Edhe kjo festë ka dhënë sinjalet e saj me organizimin serioz e të  mirëmenduar. Ejani të gjithë. Ejani në festën e bukur mbarëshqiptare, në festën historike e tejet domethënëse. Prenotoni vendin tuaj. Koha nuk pret. Vendet janë vetë hapësira që ju lejon të bëheni pjesë e festës.
Kontaktoni organizatoret Kontaktoni shoqaten “Ardhmeria”: Shoqata “Ardhmeria”; Kryetar i Bordit: Naim Hasani; Drejtor: Lutfi Vata; Adresa: Unit 106 Camberwell; Business Centre; 99-103 Lomond Grove; London; SE5 7HN; Web: www.ardhmeria.co.uk; E-mail: ardhmeria_uk@yahoo.com; lutfivata@yahoo.com; Tel. 020 7252 7471 Fax: 020 7701 1038; Mob: 07792286008.
Nxitoni!
Ne kete feste do jene edhe kengetaret e degjuar Mahmut Ferati dhe Shyhrete Behluli. Numra t e telefonav e te kon tak tit: Lutfi Vata: 07792286008
Sherif Bllaca: 07958497553 Ruzhdi Jata:07866333911 Restoranti: 07956535383 Më datën 14 Shkurt ora 18:00. Vendi ku organizohet ky tubim festiv eshte: Restoranti i shqiptareve ne adresen: Childs Hill Park; Golders Green; NW11 8NL.
Biletat pa vajtur tek salla kushtojne £20 stërlina. Kush blen diten e festimit tek salla kushton £25 stërlina  Shoqata “Ardhmeria” dhe Forumi i Bashkimit te Shoqatave Shqiptare organizojne: Të festojmë 3 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës 13 Shkurt dhe 14 Shkurt ora 18:00.

Comments are disabled
Rate this article

Comments are closed.